Koloba soft - endelt, lukket pose for kolostomi

Kolobi Produktbeskrivelse
Koloba Soft er en videreutvikling av den tradisjonelle kolostomiposen. Koloba Soft har en skillevegg med innebygde luftkanaler. Filteret sitter i et eget rom. Koloba Soft kan gi en reell kvalitetsforbedring for mange. Den leveres i tre størrelser for å kunne dekke den enkeltes behov.

Produktfakta
Koloba Soft er produsert i et mykt plastlaminat som er kledd med non-woven på for og bakside. Non woven trekket på forsiden er delt slik at det er enkelt å kunne inspisere stomien. Koloba Soft har kullfilter som filtrerer luft og lukt effektivt. Materialet i festeplaten er tynn og hudvennlig.

Oppbevaring/holdbarhet/fjerning
Koloba Soft oppbevares tørt i romtemperatur. Unngå kulde og for høy luftfuktighet. Holdbarhet er fem år fra produksjonsdato. Etter bruk skal posen tømmes i toilettet for deretter å pakkes inn og kastes med husholdningsavfallet.
Vedlegg
Last ned produktblad for Koloba Soft

Kontiba - endelt bandasje for kontinent stomi

 Kontiba Produktbeskrivelse
Kontiba er laget for kontinente stomier. Mengden sekresjon fra stomien bestemmer hvilken bandasjestørrelse som passer best. Ved kraftig sekresjon eller lekkasje bør Kontiba Maxi benyttes. Innebygget i Kontiba finnes en superabsorbent som kan kontrollere 5ml-40ml væske. Man kan selvsagt kombinere de ulike størrelser etter behov.

Produktfakta
Kontiba finnes i 3 størrelser og har et hydrokolloid klebemateriale som er tilpasset bandasjeskift 4-6 ganger pr. døgn.
- Kontiba Mini absorberer 5 ml.
- Kontiba Midi absorberer 10 ml.
- Kontiba Maxi absorberer 40 ml.

Oppbevaring/holdbarhet/fjerning
Kontiba oppbevares i romtemperatur. Unngå kulde og høy luftfuktighet. Holdbar i 5 år fra produksjonsdato. Etter bruk skal posen pakkes godt inn og kastes med husholdningssavfallet.
Vedlegg
Last ned produktblad Kontiba

SolveBa - endelt sår og fistelbandasje

 SolveBa Produktbeskrivelse
SolveBa leveres i syv størrelser. Posen er laget for bruk i tilfeller hvor det forekommer store bandasje-problemer. Fem av posene er utstyrt med en luke som kan åpnes. Via luken kan bandasjeringen forsterkes hvis nødvendig. SolveBa kan også benyttes som en fistelbandasje. Det er vedlagt koplingsstykke til bruk mellom posens utløp og oppsamlingspose. Hvis innholdet er halvfast til fast i konsistens kan utløpet klippes av og lukkes med vedlagte poseklype. På SolveBa Magnum er det to muligheter for tilkobling til oppsamlingspose.

Produktfakta
SolveBa er produsert i mykt, gjennomsiktig plastlaminat som er luft og lukttett. Hudplaten er i hudvennlig hydrokolloid som er meget tynn og lett å forme mot kroppen.
Vedlegg
Last ned produktblad SolveBa