Plages du av ufrivillig lekkasje av avføring?

Accidental Bowel Leakage (ABL) betegner ukontrollert lekkasje av avføring. I motsetning til hva de fleste tror er ABL ikke bare et problem for eldre, både menn og kvinner i alle aldre kan være berørt. Studier viser at rundt 1 av 5 kvinner over 45 år opplever ABL(1) det samme gjelder menn (2). Det første skrittet er å snakke med din fastlege eller sykehuslege om problemet, det finnes hjelp.

Last ned pdf-fil av studie!

Renew® Inserts
Renew® Inserts er et nytt produkt utviklet for de som lider av ufrivillig avføringslekkasje. Med Renew® Inserts kan du leve et normalt og aktivt liv.

Trygg og effektiv
Renew® Inserts settes inn i endetarmen og tetter lekkasje fra innsiden.
Renew® Inserts reduserer ABL med 82% og er påvist å være sikker og trygg i bruk ved klinisk studie (3).Myk, komfortabel og lett å bruke

Renew® Inserts er laget av mykt silikon og tilpasser seg kroppen din for en behagelig passform. Renew® Inserts og fingertupp-applikatoren er begge engangsprodukter. Renew Medical har forsket, utviklet og klinisk testet Renew® Inserts i over 7 år i USA og Europa. Renew® Inserts er unikt i sin kombinasjon av sikkerhet, effektivitet, komfort og brukervennlighet. Brukertilfredsmålinger gir 4,8 poeng av 5 etter nesten 3 års kontinuerlig bruk.(4)Spørsmål og svar
Hvor lenge kan jeg bruke en Renew® Inserts?
Renew® Inserts kan brukeskontinuerlig dag og natt. En enkeltRenew® Inserts kan benyttes inntilneste avføring er på vei eller den kanskiftes ut som du selv ønsker.

Kan Renew® Inserts gå oppover itarmen?
Nei, kliniske studier viser at Renew® Inserts kommer ut når brukeren haravføring.

Kan jeg bade og være fysisk aktivnår jeg bruker Renew® Inserts?
Ja, du kan være aktiv på alle områdernår du bruker analproppen.